JUNGLE FUN REGLER

 

Spillets indhold
1 spilleplade
4 spillebrikker (aber)
36 vendebrikker

 

Spillets formål
Ved at huske hvor de forskellige brikker ligger, skal du skabe en vej gennem junglen og finde ud på den anden side.

 

Sådan spiller man spillet
De 36 vendebrikker placeres på et bord med dyrebillederne nedad. Bland dem og fordel dem derefter tilfældigt på spillepladen, så de dækker felterne med stierne. Hver spiller vælger en abe som spillebrik. Hver abe placeres i det hjørne, hvor teksten ”start” står skrevet i samme farve som aben. Målet er nu at få sin abe gennem stisystemet og ud i det modsatte hjørne ved at fjerne brik- kerne på pladen.

 

Den yngste spiller starter. Han eller hun vælger to tilfældige brikker på pladen og vender disse, så alle spillerne får mulighed for at se hvad der gemmer sig på den anden side. Hvis brikkerne viser det samme dyr, må de to brikker fjernes fra spillepladen. Hvis ikke, lægges de tilbage igen samme sted.

 

Uanset om man kan fjerne brikkerne eller ej, går turen videre til næste spiller. Der spilles efter tur i urets retning.

 

Efterhånden, som brikkerne fjernes, danner der sig et stisystem på spillepladen. Spillerne må, når deres tur afsluttes, flytte deres abe så langt de kan – frem og tilbage ad stierne – for at nå deres mål i det modsatte hjørne.

 

Sådan vinder man spillet
Den spiller, der først får sit brik ud af junglen i det modsatte hjørne, har vundet spillet.

 

Slangespil
Hvis I ønsker at udvide spillereglerne en smule, kan I spille slangespil. Spillet spilles som ovenfor beskrevet, men får en spiller vendt to ens brikker med en slange på, kan han/hun drille sine modstandere lidt. Spilleren, der har fået slangerne, må på et hvilket som helst tidspunkt i løbet af spillet, når det er hans eller hendes tur, lægge den ene slange med billedsiden opad på et felt på spillepladen (dog ikke et hjørnefelt). Dette felt er nu beboet af en giftig slange og kan ikke passeres af nogen af spillerne.

 

God fornøjelse

 

Download spillereglerne HER
 

  • Wix Facebook page

Mød os på Facebook